Våra lärare

lär känna oss

mats lundh

Jag är är en mycket erfaren Yoga Alliance certifierad E-RYT 500 ISHTA Yogalärare utbildad i New York, lic. PT och pilateslärare med mer än 15 års erfarenhet av yoga.

Mina klasser är välkomnande, prestigelösa och uppmuntrande, men ändå individuellt utmanande. Med glädje delar jag generöst med mig av expertkunskaper, verktyg och håller plats för dig så du med mitt stöd kan starta eller fortsätta din fysiska och personliga utveckling.

Som yogalärare är det min passion att ge dig kunskaper du behöver för att upptäcka och nära dig själv på mattan, från mattan och bortom mattan. Jag lär ut  yoga positioner, andningstekniker, meditation och filosofi som allt sammantaget syftar mot att stärka kropp, hållning och sinne, stressa ner och skapa förutsättningar för frigörelse från beteenden och mönster som inte längre tjänar dig och som hindrar dig från att blomma ut till din fulla potential.

Jag har studerat och studerar kontinuerligt  ämnen inom yogafältet och därtill relaterade ämnen. Min huvudutbildning inom yoga gjorde jag på ISHTA  Yoga* i New York. Jag har också utbildat mig i Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra och Pilates samt mycket annat.


*ISHTA YOGA

ISHTA är en akronym för Integrated Science of Hatha, Tantra and Ayurveda. Fysiskt är den en blandning mellan Hathayoga, Iyengar yoga, Ashtangayoga och även Viniyogans individuella approach till yoga.  Filosofi och många av teknikerna kommer från tantra och ayurvedans perspektiv till hur vi ser på kroppen integreras sömlöst. Tantra är en inriktning inom yoga som funnits i tusentals år och som faktiskt mer eller mindre genomsyrar all modern yoga.
ISHTA blandar på ett intelligent sätt dess delar till en helhet större än blott dess individuella delar till en mycket komplett, holistisk syn på yoga.

Nacka Yoga Studio

Besöksadress:
Järnvägsgatan 30
131 54 Nacka