Våra Yogalärare

lär känna oss

Ebba Forsberg

Grundare av Nacka Yoga Studio
Yogalärare, Meditationsinstruktör, Samtalsterapeut

Behovet av att pausa och ge sig själv tillåtelse att känna efter har aldrig varit viktigare. För att orka hålla hjärtat öppet och finnas för sig själv och andra i en föränderlig, ombytlig och i bland direkt skrämmande värld kan vi behöva odla någon form av medveten närvaro. Alla former av meditation och yoga hjälper oss att förena de olika aspekterna av vårt varande. Vad som initialt fört oss till mattan eller meditationskudden spelar ingen roll. Det finns många vägar. Meditation och Yoga är bara några av flera fantastiska möjligheter att börja vakna upp till livet. Dessa discipliner med rötter från tusenåriga gamla traditioner har utvecklat tekniker som hjälper oss med en mängd olika verktyg för att kunna pausa, känna efter och bli mer tillgänglig för oss själva och vår omgivning.

Med lite nyfikenhet och träning kan meditation och yoga vara fullständigt självtransformerande. Min egen erfarenhet säger mig att har man väl öppnat dörren på glänt så kan man aldrig helt stänga den om sig igen.


Utbildningar:
Hathayogalärare, 500-timmar genom Yogaworks
Yinyogalärare / Terapeut genom Insight Yoga Institute med Sarah Powers (Level III)
Meditationsinstruktör med erfarenhet av att hålla kurser, Dharma Talks och föreläsningar om  meditation.
Mindfulnessinstruktör. Studerar MMTCP,  Mindfulness Meditation Teacher Certificationprogram med Tara Brach och Jack Kornfield som huvudlärare
Karuna Training och Buddhistisk psykologi och Compassionate exchange med bl a Barbara Määrtens
Samtalsterapeut enligt IFS metoden ( Internal Family Systems) Level 1 och 2

Kurser & klasser:

Yinyogalärare
Meditationinstruktör
Hatha yogalärare

Nacka Yoga Studio

Online Zoom
Time Zone: CET / Stockholm