Våra lärare

lär känna oss

Cecilia Boman

För mej är yoga först och främst en övning i medveten närvaro. Min intention som lärare är att guida till en säker och inkännande yogapraktik där stabilitet och mjukhet är i balans, alltid i samklang med andetaget.

Första kontakten med yoga var runt år 2000 då jag började att praktisera enligt ashtanga-traditionen. Det var ett sätt att känna mig hemma i min kropp och må fysiskt bra. Jag fortsatte med ashtanga under åren men blev även nyfiken på andra yogaformer inom hathayoga och har även fördjupat mej inom yogisk livsfilosofi som ett verktyg för att stilla mitt sinne och hitta en djupare närvaro i vardagen.

Yoga gör mig grundad i mig själv, håller mina leder friska och fungerar även som ett förhållningssätt till världen runtomkring. Jag önskar verkligen att få sprida yogans välgörande kraft och källa till livsglädje till andra människor.

Utbildning inom yoga:
– Atmajyotis hathayogalärarutbildning 2017/2018 200 RYS Yoga Alliance.
– Mediyogalärare steg 1&2 201, pågående steg 3 till mediyogaterapeut 2019-2020
– Satya 1, Tias Little 2019


Yoga handlar om ett livslångt lärande och jag inspireras mycket av (i alfabetisk ordning) Agneta Beckman, Sofia Elmström-Norén, Lisa Lalér, Tias Little, Kia Naddermier, Eddie Stern och Elisabeth Welsh.

Övrigt av intresse:
Jag läser för närvarande Fysioterapiprogrammet T3 på Karolinska Institutet.

Nacka Yoga Studio

Besöksadress:
Järnvägsgatan 30
131 54 Nacka