Våra lärare

lär känna oss

alexandra frank

”Yogan är ständigt närvarande i mitt liv och varje stund på yogamattan är för mig unik. Här får jag möjlighet att utforska och förädla, men också vila och bara vara i det som är i stunden. I yogan lär jag mig att lyssna och att möta mig själv där jag är – mentalt och fysiskt.

Jag blir medveten om mina mönster, vad som är i balans och vad som inte riktigt är där än. Lär mig att förändra men kanske framför allt att acceptera, att ha tålamod och tillit till processen – att släppa taget och skifta från görande till varande. Yogan är ett fantastiskt system som aldrig lämnar mig ensam.”

Alexandra har undervisat dansklasser och olika former av gruppträning sedan 1996. Hon kom i kontakt med yogan för första gången 2000 och gick kort därefter flera lärarutbildningar i ibland annat Vinyasa yoga och yinyoga. I mötet med ashtanga yogan, några år senare, uppstod den verkliga förälskelsen och 2007 gick hon Atmajyotis lärarutbildning i ashtanga vinyasa yoga med Viveka Blom Nygren och Johanna Ljunggren som huvudlärare. I dag undervisar Alexandra flera ashtanga-  och yinyogaklasser i veckan och vid sidan om yogalärarrollen arbetar hon som art director och copywriter.

Några av de lärare som Alexandra yogat för och inspireras av är (i alfabetisk ordning) Viveka Blom Nygren, Maria Boox, Annie Carpenter, Sara Granström, Naomi Grosin, David Kyle, Johanna Ljunggren, Darren Lloyd, Kia Naddermier, Ron Reid & Marla Meenakshi och John Scott.

Kurser & klasser:

Ashtangayoga
Yinyoga

Nacka Yoga Studio

Besöksadress:
Järnvägsgatan 30
131 54 Nacka