Våra lärare

lär känna oss

Lucia Palm

För mig är yogan ett sätt att stanna upp, att bromsa in, andas och att landa här och nu.
I en värld som hela tiden accelererar och med känslan av att ständigt behöva lägga i nästa växel hjälper yogan mig att hålla fokus i nuet – både i livet och på yogamattan.

För 2 år sedan var jag väldigt trött i kroppen men framför allt i huvudet. Jag provade på att yoga och yogan omfamnade hela mig– allt det trasiga, det trötta, men också de bitar som var hela. Balans, är i dag ett av mina favoritord. När man har balans, i oavsett vad det är så mår man bättre. Balans är just vad yogan ger mig.

I min lärarroll är det viktigt för mig att eleverna känner trygghet – att de kan var sig själva, arbeta utifrån sin egen kropp, sina förutsättningar och sin egen förmåga. Jag vill ge möjlighet till en paus i vardagen som ger energi och balans inifrån och ut.

Jag har gått RYT (Registered Yoga Teacher, 200 h) med Naomi Grosin och Eva Eriksson som huvudlärare. Under vårterminen17 har jag också assisterat för Alexandra Frank.

Yogalärare som inspirerar mig och som jag yogat för (i alfabetisk ordning): Johanna Andersson, Eva Eriksson, Alexandra Frank, Naomi Grosin, Tina Lindhe och Ulrica Norberg.

Kurser & klasser:

Ashtangayoga

Nacka Yoga Studio

Besöksadress:
Järnvägsgatan 30
131 54 Nacka