Lärare

 • teacher-img01

  Anuschka Hallander

  För mig är yoga är en meditation i rörelse där kroppen och andningen utgör ankaret som tar mig in i mig själv och gör mig mer närvarande i varje stund. Yogan är i grunden en metod för att lära känna sig själv, för att öppna upp och våga se och möta sina möjligheter och sina begränsningar. Det är också en metod för att odla sitt inre lugn, för att kunna vara mer avslappnad och närvarande oavsett yttre omständigheter – på och utanför mattan.

 • Ebba Forsberg

  Alla former av yoga hjälper oss att förena de olika aspekterna av vårt varande. Vad som initialt fört oss till mattan spelar ingen roll. Det viktiga är att vi praktiserar någon form av medveten närvaro oavsett tradition, ursprung eller benämning. Det finns många vägar. Yoga är bara en av flera fantastiska möjligheter att genom fysisk meditation börja vakna upp till livet.

  För någon med ett öppet hjärta och nyfikenhet kan yoga vara fullständigt självtransformerande. För någon utan denna initiala inspiration kan yoga definitivt vara nyckeln till att öppna upp dörren för framtida insikt och självkännedom. Min egen erfarenhet säger mig att har man väl öppnat dörren på glänt så kan man aldrig helt stänga den om sig igen.

 • teacher-img01

  Penny Christodoulides

  Sometimes we move through life feeling resistance and an inability to let go of what was and accept what is. Even taking risks, maybe changing jobs, moving city, or even embarking upon a new relationship can bring with an element of uncertainty, fear or insecurity. This is temporary, but at the time it can feel like forever.

  By practicing yoga regularly you learn to give yourself permission to be where the resistance is and slowly watch it lessen as you become more in control of letting go and aware that fear is just “False Evidence Appearing Real“ in most circumstances. As you open up to an existence based on quality of what IS, in the moment, rather than fear the consequences of what IF, you give yourself permission to enjoy life right now.

 • teacher-img01

  Eva Ehrnberger

  Yoga, oavsett form, är för mig en livsberikande och ovärderlig helhetsmetod för medvetet varande, frid och acceptans. En kreativ, vacker och hjärtstark självläkningsprocess inifrån och ut där jag oupphörligen når att möta och lära känna mig själv och min omgivning på ett mer medvetet och insiktsfullt plan. Yoga lugnar, öppnar upp, stärker och balanserar. På mattan likväl som utanför. Genom yogan finner jag den magiska och naturliga förankringen mellan kroppens själ och sinnets klara närvaro. Yoga har sedan 2001 varit mitt livsredskap och källa till såväl kroppslig som själslig harmoni och kärlek.

 • teacher-img01

  Susanne Engren

  Yoga för mig är en livsfilosofi vars grunder klingar väldigt väl med mina grundläggande värderingar. Att leva ett liv som bygger på kärlek och omsorg till allt det vi har omkring oss.
  När jag praktiserar yoga, i alla dess former, känner jag mig mer levande och harmonisk. Livet blir härligare! Och det är det jag önskar förmedla vidare via mina klasser.

 • teacher-img01

  Sabina Stenberg

  Yoga är något som jag har med mig varje dag och i varje period genom livet. Ibland är min practise lugn, ibland mer dynamisk – allt beroende på dagsform. Yogan hjälper till att visa vägen, vad jag vill och vem jag är innerst inne. Yogan gör mig till en gladare människa.

  På barnyogan hjälper jag barnen/tonåringarna att lära känna sin egen kropp och även stärka deras självkänsla. På ett lekfullt sätt får de jobba fysiskt för att sedan avsluta i lång uppskattad vila med massage. Ingen klass är den andra lik.

 • teacher-img01

  Elinor Linde Klingström

  Yoga är för mig ett sätt att hitta ett lugn djupt inne i mig själv. En hjälp att skapa, och känna en inre styrka, både mentalt och fysiskt. Min yogapraktik hjälper mig att balansera ljuset och mörkret, att vara öppen och mottaglig för det som är just nu. Det fina är att vi kan mötas genom yogan, samtidigt som det finns ett självklart utrymme att skapa sin egen uppfattning om av vad yoga är för just dig. Min upplevelse av vad yoga är förändras i takt med livet. Jag är nyfiken på hur min resa kommer se ut, och är glad att yogan kommit att bli en viktig del av mitt liv.

 • teacher-img01

  Cissi Wong

  Yoga för mig är en filosofi och en vetenskap som ger mig handfasta redskap att leva mitt liv i mer balans. Jag tilltalas av kopplingen mellan den fysiska kroppen, andningen och själen; att jag genom regelbunden asana- och andningsträning få tillgång till fler delar av mitt inre.

  Att undervisa är en stor del av min egna yogapraktik. Det är en sann ära att få dela andra människors yoga – det är genom deltagarna jag lär mig allra mest om mig själv.

  Jag tror på kvinnans enorma kapacitet och styrka. Graviditet och födande är en djup källa att hämta kraft från, oavsett hur de ser ut; därför har jag valt att jobba med yoga under och efter graviditeten.

  Jag hoppas att, genom mina klasser, kunna stärka kontakten med den inre rösten och återlämna rätten till självbestämmande till eleven. Jag önskar att alla får tillgång till en yogapraktik som passar just dem.

  Relevant utbildning:
  RYT (Registered Yoga Teacher) 200h
  Gravidyogalärare
  ODIS Doulautbildning
  Instruktör i förlossningsförberedande “Föda utan rädsla”
  Certfierad MammaMagetränare enl. Katarina Woxnerud

 • teacher-img01

  Jessica Lilo

  Som tonåring var mitt liv svårt att navigera. Jag kände mig annorlunda och önskade ibland att jag skulle passa bättre in med mina kompisar. Jag började göra yoga när jag gick i högstadiet och det var som att öppna en dörr mot mitt inre. För första gången på väldigt länge kände jag att jag hörde hemma. Min upplevelse av mig själv expanderade och jag var tillfreds. Yoga skänkte mig en känsla av samhörighet med allt runt omkring mig och en djupare självkänsla. Det förändrade mitt liv. Mitt livsperspektiv präglas av en yogisk helheltssyn som färgats av år inom medicinsk forskning och kunskaper om kroppens fysiologi.

 • Martina Cederqvist

  För mig handlar yoga om att komma hem till sig själv. Genom att utmana mig fysiskt och mentalt får jag mer tålamod och acceptans för mig själv och världen runtom. Mina klasser karaktäriseras av styrka, core och linjering på ett tillåtande och opretentiöst sätt. Jag vill att man ska känna sig påfylld efteråt.

  Jag fastnade för yogapraktiken 2004 i Los Angeles där jag bodde och studerade musik. Yoga blev en naturlig övergång från dansen som även var en stor passion under uppväxten. I Sverige har jag sedan studerat hälsa, friskvård och journalistik och driver eget med fokus på företagsfriskvård. Jag har även ett stort intresse för kurser inom personlig och spirituell utveckling. Min yogalärarutbildning kommer från Yogaworks i USA.

 • teacher-img01

  Eva Eriksson

  This is the practice; right here!

  Jag har internationell bakgrund och tillbringade stora delar av 80-talet i andra länder. Min bas för att arbeta med rörelse skapade jag inom dansen. Jag studerade dans i USA och då tog jag yoga- och meditationsklasser som ett komplement till dansen.

  Genom åren har jag haft glädjen att möta och praktisera för många inspirerande yogalärare som delat med sig av sin lidelsefulla praktik och djupa kunskap inom yoga och livet självt.
  Mina lärarutbildningar gick jag i USA, Indien och Sverige i ashtanga-, hatha-, yin- och vinyasayoga.

  Yoga förenar jag med gemenskap, en öppen lyhördhet i stunden, och tillåtande närvaro.  Jag har även utbildning och arbetslivserfarenhet i massage och psykoterapi.

   

 • Jan Lundström

  Yogan hittade mig när jag som bäst behövde den! Förutom att öppna upp och vitalisera hela kroppen är yoga ett fantastiskt verktyg i livet! Yoga är ett sätt att lära känna fler och fler dimensioner av mig själv! Livet blir helt enkelt rikare och mer meningsfullt med yoga – Yoga is to skillfully interact with life! (Coby Koslowski)

   

 • Livia Wanntorp

  Genom att fokusera på förflyttningar till och från positioner och koppla ihop andetag till rörelser, vet jag att jag alltid kan finna ro igen och ett andrum i vardagen. Det är yoga för mig! Yoga är en liten stund eller en plats i rymden där jag kan få ta hand om mig själv, min kropp och mitt sinne. ”Att tanka energi” genom yoga är ett sätt att må bra och att undervisa och visa andra människor vägen till yoga är min chans att ge tillbaka och dela med mig av denna energi.

 • teacher-img01

  Stephanie Scott

  Regardless of what initially brings you to the mat for your first yoga class, yoga inevitably brings you to explore and deepen the relationship with yourself, with others, and with your purpose. Over the years of working in the medical field and world travel, yoga has been my constant and has changed my way of being. I invite all to make yoga their own, and start the journey to creating their soulful living.

 • teacher-img01

  Isabella Dos Santos

  Jag har praktiserat och undervisat i Yoga och andra träningsformer i många år. Under de senaste 10 åren har jag varit med och skapat olika kropps-behandlingar och rest internationellt och utbildat kroppsterapeuter i dessa. Yoga har varit ett själklart verktyg för terapeuterna under dessa utbildningar för att öka medvetenheten om den egna och andras kroppar.

  Mitt mål är att varje individ som deltar på mina klasser ska få en djupare insikt om hur deras egen kropp fungerar och vad den behöver, att dela insikter och erfarenheter som jag samlat på mig som lärare i Dans, Yoga och som kroppsterapeut.

  Jag arbetar idag med individualiserade behandlingar för de som vill öka sin medvetenhet och gå djupare in i sin praktik både i Yoga, dans och annan träning.

 • Emma Henningsson

 • Clara Morell

 • Lucia Palm

 • Linda Couch

Meny